Nyelvválasztás / Language / Sprache:English

Rólunk

Miért Alu-Logic?

Az Alu-Logic logisztikai termékek és rendszerek alapjai

Gyártó és mérnöki tervező cég vagyunk, tágabb értelemben pedig az a válogatott forgalmazói/viszonteladói hálózat, aki folyamatosan piaci- és alkalmazástechnikai információkat gyűjt a termékeinkkel kapcsolatban.

Magunk vagy szerződött partnereink által gyártjuk vagy tervezzük minden kulcstermékünket és nyújtjuk szolgáltatásainkat. Nagy hangsúlyt fektetünk az innovációra. Cégünk egy érték-alapú vállalkozás.

Az Alu-Logic-nál, minden a vevőinknek tett ígéretünkről szól, ami által közösen növekedhetünk az alumínium dobozok gyártása, forgalmazása és felhasználása terén.

Ennek az ígéretnek a betartásához tudjuk, hogy tehetséges és szakmailag felkészült munkatársakat és közreműködő partnereket kell megnyernünk, akik képesek összetett problémák megoldására a legújabb technológiákkal és eljárásokkal. Folyamatosan arra törekszünk, hogy olyan környezetet és munkakultúrát teremtsünk, amelyek között ezek az értékek érvényesülni tudnak. A kreatív tervezéstől a precíziós gyártásig, munkatársaink hatékonyan bírkóznak meg a vevőink által támasztott kihívásokkal az egyedi igények megértésében és megvalósításában.

Cégprofil

Mint megújuló energiaforrások felhasználásával előállított alumínium alapanyagból gyártott hardver csomagolási és logisztikai megoldásokat fejlesztő, szabványos és egyedi csomagolási megoldásokat és termékeket gyártó és forgalmazó cég, az Ön rendelkezésére állunk legjobb gyakorlatot követő megoldásainkkal:

  • Alumínium tároló dobozok, tartós és újrahasznosítható, többutas csomagolási megoldásként - cserélhető és újra felhasználható alukoffer.
  • Alumínium raklapok és trolleyk logisztikai felhasználásra.


Mint megoldásokat szállító cég, számos piacon vagyunk jelen aktív fejlesztési és gyártási kompetenciával. Megoldásainkhoz és termékeinkhez folyamatosan gyűjtjük és felhasználjuk a piaci- és alkalmazástechnikai ismereteket, a védelmi ipar és légi szállítás, a tengeri olajkitermelés, a gyógyszeripar, élelmiszeripar, valamint az archiválás és logisztikai területeken.

Alu doboz típusainkat az ipar számos területén használják tároló doboz alkalmazásra az olajkitermeléstől a védelmi iparig, továbbá a magán szektorban alu koffer célra.

Valódi megoldások tényleges igényekre. Üdvözöljük az Alu-Logic-nál!

A termék innováció szakértőjénél, mely egy tető alatt képes piacvezető termékeket felfedni, tervezni, fejleszteni és gyártani.

Alumínium dobozokat és alumínium raklapokat készítünk. Meggyőződésünk szerint ezzel a legkedvezőbb megtérülésű csomagolási megoldás platformot biztosítva a tárolási és a szállítási feladatokra, ipari- és logisztikai felhasználásokban. Ez minden, amit csinálunk!

Újrahasznosítható, többutas alumínium doboz promócióGondolkozzon Zölden - használjon újrahasznosítható, többutas ALUMÍNIUM DOBOZT!


Alu-Logic alu koffer - az alumínium tároló doboz

ALU-LOGIC KFT.
6000 Kecskemét, Klapka u. 22. • Tel/Fax: +36 76 427128
Web: www.alu-logic.eu/hu/ • E-mail: info@alu-logic.eu
Ügyvezető igazgató: Pölös Tibor
Cégjegyzékszám: 03-09-125130
Adószám: 24099918-2-03 • EU adószám: HU24099918

© 2013-2024 Alu-Logic Kft., Minden jog fenntartva. / Adatkezelési tájékoztató / Jognyilatkozat